Skip to main content
3-daagse cursus met dr. Saskia Bosman; Sleutels tot verjonging, rust en evolutie

3-daagse cursus met dr. Saskia Bosman; Sleutels tot verjonging, rust en evolutie

133 133 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: 19, 20 en 21 januari
Aantal deelnemers: maximaal 15
Bijdrage: €500

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker, tevens geïnteresseerd in astrofysica en astrobiologie. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze workshop aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Deze 3-daagse workshop is gericht op het herontdekken van innerlijke rust, vrede en liefde, het in je eigen creatiekracht komen, verjonging en op de ontwikkeling, van binnenuit, van je al of niet verborgen talenten. Iedere mens heeft een oneindig potentieel in zich. Iedere mens is daarom van nature gericht op zelfheling en groei.

Voor meer info kun je kijken op https://inspiradiance.nl/activiteit/sleutels-tot-verjonging-rust-en-evolutie-3/ of luister/kijk de podcast van Saskia met Jorn Luka https://www.youtube.com/watch?v=I_2n3A_LesU

Aanvullende details

Kosten -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar lauradevries79@gmail.com

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

19-01-2024 aan
21-01-2024
 

Locatie

Share With Friends