Skip to main content

Activatie met Divyael; Divine Consciousness

22 22 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: 23 mei
Tijd: 19.30-21.30 uur
Aantal deelnemers: 10
Bijdrage: €65

Divyaprasad Pandrya (Divyael)
Deze innemende spirituele leraar en healer is geboren in Singapore, en leeft en werkt al meer dan 30 jaar in Europa. Zijn thuisbasis is Preston (Engeland). Sinds 2007 komt Divyael ook regelmatig naar Nederland. Zijn Engels is goed verstaanbaar, zelfs voor mensen die de Engelse taal niet zo goed beheersen.

Divine Consciousness
Divyael werkt vibrationeel, dat wil zeggen met bepaalde energieën. Deze energieën helpen mensen die bij hem komen, oude zaken los te laten en om op een hoger niveau te komen. Het is een heel bijzondere ervaring en iedereen wordt erdoor geraakt.

Divyael geeft jou de mogelijkheid om een energie-activering te ontvangen die beweging en ondersteuning kan bieden bij jouw innerlijke groei:

* loslaten van energieën die niet meer dienend zijn
* intens en volledig te leven vanuit je hoogste potentieel
* verhogen van jouw persoonlijke vibratie

Doordat de activering in een groepsruimte gebeurt, ontstaat een geweldige energie. Na een energie activering, wordt er vaak een diepgaande spirituele verandering doorgemaakt die resulteert in healing en persoonlijke transformatie voor diegene die de pure vibratie van liefde in deze energie hebben ervaren. Anderen vertellen over een beweging en daardoor verheldering en uitbreiding in hun bewustzijn, het schoonmaken en loslaten van emotionele blokkades.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: