Skip to main content
(VOL) Lezing Elektrocultuur en geometrie

(VOL) Lezing Elektrocultuur en geometrie

144 144 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: 3 maart
Tijd: 15.00-17.00 uur (uitloop tot 17.30 uur)
Bijdrage: €15

Hans Kamperman is een veelzijdige man. Zo heeft hij veel kennis over hennep, electrocultuur, heilige geometrie, vrije energie, voeding, gezondheid en heeft hij een duidelijke eigen visie op de nieuwe samenleving.

‘Elektrocultuur is het slim gebruik maken van natuurlijke elektrische en magnetische groeikrachten, voor het verhogen van het rendement, land vruchtbaar maken, de oogsten vergroten, de kwaliteit vergroten en oplossingen tegen ziekten en plagen. Het stimuleren van de natuurlijke elektriciteit en magnetisme, om de bodem vruchtbaar te maken en gewassen te beschermen’ (Van Doorne).

Een lezing van Hans Kamperman over elektro- en magnetocultuur en de invloed van heilige geometrie op de mens en natuur. Hij neemt ons mee in de wereld van elektrocultuur, geometrie, de 9 solfeggio frequenties en vertelt hij over het effect van piramidewerking in een (moes)tuin. Hans werkt zelf met heilige Geometrie en elektrocultuur. Zo heeft hij een piramide over zijn groentetuin gezet met verbluffende groei van de planten.

Aanvullende details

Kosten -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

03-03-2024
 

Locatie

Share With Friends