Skip to main content

Martijn Vis – Over energie en straling in een rozenkwekerij

18 18 mensen hebben dit evenement bekeken.

Een interactieve lezing van Martijn Vis, eigenaar van Rozen en Radijs, een rozenkwekerij. De visie van Martijn is: als de natuur 100% is, er dan geen ziektes voorkomen. In de natuur zijn overal vaste wetten en op zijn YouTube-kanaal proberen ze zoveel mogelijk wetten te doorgronden.

“In 2020 zijn mijn zoon Gijs en ik samen een YouTube kanaal gestart. Omdat we steeds verder van de natuur verwijderd zijn en er veel dingen gebeuren die tegen mijn gevoel in gaan en die niet kloppen, wilde ik hier onderzoek naar doen.

Door de proefjes op ons kanaal zijn we erachter gekomen dat er drie dingen heel belangrijk zijn; 

  • Jezelf sterk maken en je weerstand verhogen, wat vooral in je darmflora zit;
  • De leerweg die je ziel heeft begaan. Soms kan een weerstand je weer leiden op een nieuwe weg, dan kan je je afvragen of de weerstand verkeerd was; 
  • En het voorkomen van zoveel mogelijk negatieve invloeden van buitenaf. 

Alle chronische ziekten worden veroorzaakt door een disbalans en wij zoeken producten die helpen deze balans te herstellen met behulp van natuurwetten. Dit “nieuwe” weten vanuit je hart werd niet op school verteld wat ik altijd heb gemist. Het nieuwe weten moet je voelen en vroeger op school voelde ik al dat het niet klopte. 

Ons bedrijf Rozen en Radijs is nu uitgegroeid tot de spiegel van mezelf. Vrijheid vind ik heel belangrijk. Iedereen werkt hier vanuit zijn hart. En als je vanuit je hart werkt, dan spuit je niet met bestrijdingsmiddelen,” aldus Martijn.

Bekijk de Volg je hart filmpjes van Martijn en zoon op https://www.youtube.com/@VolgJeHart

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: