Skip to main content
Lezing Piramides door Siemen Banga

Lezing Piramides door Siemen Banga

100 100 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: 20 maart
Tijd: 19.30-22.00 uur
Bijdrage: €15

Siemen Banga heeft al vele jaren onderzoek gedaan naar de werking van piramides en maakt ze zelf, van groot tot klein. Siemen is te zien in de documentaire The Primordial Code https://www.youtube.com/watch?v=RzGKzC_SJmw

Piramides waren en zijn energie-centrales. Ze werken als antenne naar de kosmos. Een antenne die informatie (energie) bundelt en doorgeeft aan een ieder die zich in de buurt bevindt. In de koningskamer, op 1/3 van de hoogte, is de energie het sterkst.

Alles wat je in een piramide zet onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden (zie het onderzoek van V. Kasnoholovets). In een piramide kom je in contact met ‘het grote geheel’. Een piramide is een plek die je in staat stelt het contact met jezelf, je binnenkant en het grote geheel te herstellen.

Omdat piramide energie inwerkt op alle niveaus, lichamelijk en geestelijk emotioneel kun je ze voor uiteenlopende zaken inzetten. Je kunt de piramide gebruiken als energie oplader, als verander-manager, emotie-resetter, proces-coach, anti-depressivum, pathogenen-doder of als wond-genezer. Piramide energie heeft namelijk invloed op je levenskracht en je zelfherstellend vermogen.

Aanvullende details

Kosten -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

20-03-2024
 

Locatie

Share With Friends