Skip to main content
(VOL) De Yurt van Pisa met Tessa Koop & Ard Pisa

(VOL) De Yurt van Pisa met Tessa Koop & Ard Pisa

298 298 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: maandag 9 oktober
Tijd: 13.00-17.00 uur
Aantal deelnemers: 25
Bijdrage: €55

Ard is sinds 2017 onderzoeker, spreker en gids voor krachtplekken. Tessa is verhalenverteller en werkt samen met de energie van de 13 grootmoeders. Zij bundelen nu hun krachten en samen organiseren we een bijzondere yurt tour; de Yurt van Pisa!

Ard inspireert je waarom het zo belangrijk is voor jouw innerlijke rust en verbinding met Moeder Aarde om vaker krachtplekken te bezoeken. Gronden via krachtplekken verbindt je nl niet alleen met de natuur, waar jij een mee bent, maar ook met je intuïtie. Zo maak je jezelf steeds ontvankelijker voor de onzichtbare leiding van binnenuit.

Zowel de yurt als de hunebedden zijn plaatsen met kracht. In de yurt heeft Tessa dat tijdens The Yurt Journey al vaak mogen ervaren. En Ard ervaart dat al meer dan drie jaar bij zijn hunebeddenexcursies. Het zijn plaatsen die in deze tijd van grote betekenis zijn, voor zowel onszelf als de Aarde, die we zo positief beïnvloeden.

De Yurt van Pisa

De yurt wordt ook wel de ‘baarmoeder’ van Moeder Aarde genoemd. Als je hier samenkomt, voelt het warm, veilig en stem je je af op je innerlijke weten. Wat zal er gebeuren als Ard in de yurt gaat delen over de magie van hunebedden? Hunebedden zijn namelijk geen zielige hoopjes steen. Ard: “Dat denken we omdat we de energetische kant van het leven zijn vergeten.”

In de yurt deelt Tessa als Verhalenverteller de wijsheid van de 13 Grootmoeders en ik vraag alle deelnemers een kristal mee te nemen, dat ze ook achterlaten. Met jouw kristal, en alle andere verzamelde kristallen van The Yurt Journey houden we een Kristal Ceremonie. Dit krachtveld verbindt ons met een oeroude, heilige wereld van heling, magie en liefde.

Ard noemt de stenen het grootste geheim waar iedereen aan voorbij is gegaan. “Ze zijn namelijk van graniet (kristal) en kristallen kunnen kennis/energie opslaan, versterkt uitzenden en geleiden.” Dat maakt ons namelijk zeer krachtig, om in deze tijd de Game Changers te zijn, samen met de natuur.

Moeder Aarde voedt onze lichamen met de energie, omdat wij net als Haar elektromagnetisch van aard zijn. Een groot deel van ons ware zijn bevindt zich dus in een wereld van energie! Zo is het ook met Moeder Aarde, en haar liefde voelen we extra op krachtplekken. Ontmoeten we jou ook in de yurt of bij de hunebedden? Wij kijken ernaar uit!

Praktische informatie
Hieronder de praktische informatie voor het bezoeken van Yurt De Noorderbron. 

Inloop vanaf 12.45 uur
(Niet eerder i.v.m. mijn voorbereidingen!)
Begintijd 13 uur.
Eindtijd 17 uur (kan uitlopen)

Locatie

De Noorderbron
Annerstreek 5
9468 AK Annen

Samen delen in de yurt

Om het gevoel van ‘verbinding’ te versterken, vraagt Tessa je jouw eigen lekkers mee te nemen om samen te delen. Neem ook een flesje water mee. In de yurt kan ik je thee aanbieden. Ook zorgt Tessa voor wat lekkers.

Dan nog even dit:

  • Draag lekker zittende kleding (laagjes, het kan warm worden in de yurt)
  • Doe de dagen voorafgaand aan de Gathering rustig aan.
  • Eet licht op de dag zelf en drink niet teveel koffie.
  • Drink na de Gathering veel water (zuivering en loslaten).
  • Neem je journal en een pen mee, voor inzichten.
  • Neem een kristal mee, dat je wilt achterlaten bij mij. Ik ga deze kristal gebruiken voor de eindceremonie in december 2023 met Nieuwe Maan. Meer info volgt later.
  • Ook mag je een ander voorwerp meenemen, alles draagt bij aan de energie van de cirkel.

Als je nog vragen hebt, dan is Tessa bereikbaar via mail@cosmicwoman.nl

Aanvullende details

Kosten -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

09-10-2023
 

Locatie

Share With Friends