Skip to main content
(VOL) Mini Retreat Brahman Menor

(VOL) Mini Retreat Brahman Menor

962 962 mensen hebben dit evenement bekeken.

Een samenwerking van De Noorderbron met Innerlijk Besef

Datum: zondag 17 september
Tijdstip: 11.00-17.00 uur
Bijdrage: €65,-
Aantal: 30 deelnemers

Wil je weten wat een leven van Prana inhoudt? Wil je weten hoe je jezelf fysiek en emotioneel helemaal kunt opschonen? Wil je kennismaken met degene achter de Pranic Essence Retreats? Dit is een kennismakingsdag met Brahman Menor die retreats geeft waarbij je je lichaam onafhankelijk maakt van eten en drinken. Oftewel, dat je kan leven van Prana.

Prana is de energie die overal om ons heen is. Je kan het ook Bron Energie noemen. Deze energie kan opgenomen worden door onze cellen en onze cellen en lichaam voeden. Het leven van prana gaat niet over nooit meer eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken.

De transformatie naar een leven van prana is zoveel meer dan alleen leven van prana. Als er meer prana stroomt door je lichaam verandert alles in en om je heen. De wereld om je heen zal gaan resoneren op je nieuwe staat van “ZIJN” en op de oude JIJ resonerende delen in je leven zullen van je af vloeien zonder dat je daar nog enige controle over hebt.

Door je cellen en DNA te veranderen, je emotionele bagage los te laten en los te komen van je conditionering, zal je hele basis van waar je leven tot nu toe op gebaseerd was, oplossen. Alles verandert vanaf dit nieuwe begin.

Tijdens deze dag zal hij meer vertellen over wat deze transformatie met en voor je kan doen. En daarnaast gaan we ook andere dingen doen, zoals geleide meditaties naar hoe een leven van prana kan aanvoelen, en een ademsessie waarbij je je cellen gaat leegmaken en conditioneringen gaat opruimen.

Kijk op https://innerlijk-besef.nl/ voor meer activiteiten in Zeijen.

Aanvullende details

Kosten -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

17-09-2023
 

Locatie

Share With Friends