Lezing Germaanse Geneeskunde Arjen Lievers

Lezing Germaanse Geneeskunde Arjen Lievers

62 62 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: 2 oktober
Aanvang: 19.30-22.30 uur
Kosten: € 25,-

Arjen Lievers vertelt over zijn zoektocht die uiteindelijk leidde naar Germaanse Geneeskunde. Hoe kwam dit op zijn pad? En wat heeft het met hem gedaan? Een interessante en bijzondere zoektocht die zorgde voor een andere kijk op geneeskunde, die hij graag met ons deelt.

De German New Medicine (GNM) is geen “alternatieve geneeskunde” en ook geen “complementaire geneeskunde”. De Nieuwe Geneeskunde is niet gebaseerd op theorieën maar op biologische natuurwetten. GNM is stevig verankerd in de embryologie en biedt een compleet wetenschappelijk systeem dat het mogelijk maakt om de oorzaken van ziekten te identificeren, hun ontwikkeling nauwkeurig te voorspellen en de symptomen te herkennen, die vaak al duiden op genezing. De verschuiving naar het GNM-paradigma omvat uitdagende nieuwe benaderingen met betrekking tot de diagnose, prognose, behandeling en preventie. Bron: www.germaansegeneeskunde.nl.

Arjen is in verschillende podcasts te gast geweest, waaronder die van Jorn Luka, via deze link is de podcast te beluisteren https://www.youtube.com/watch?v=IA77uS6LxP4

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

02-10-2024
 

Locatie

Share With Friends