LOCATIES

Yurt

Zodra je de yurt binnenkomt, voel je de rust. Het ronde houten binnenwerk en de lichtinval door de koepel zorgen voor een bijzondere beleving. De van oorsprong Mongolische tent is inmiddels een graag geziene accommodatie in Nederland en daarbuiten. Dat is niet voor niets: deze nomadentent ziet er van buiten namelijk heel authentiek uit, en is van binnen een oase van rust en comfort. Gemaakt van natuurlijke materialen.

Een magische plek voor mooie bijeenkomsten. In theateropstelling zijn er 40 zitplaatsen. Andere opstellingen, zoals een training, vergadering of een diner, zijn mogelijk tussen 6 en 30 personen.

Tuinkas

De tuinkas is een prachtige locatie met uitzicht over de weilanden en staat middenin het voedselbos in aanleg. Ernaast bevindt zich het terras van de schuurlocatie en is bij mooi weer een goede combinatie met de kas. In de kas verblijf je tussen exoten als vijgenstruiken en olijfbomen en in de zomerperiode aangevuld met paprika-, tomaten,- en komkommerplanten! Afhankelijk van de opstelling is er plaats voor 6 tot 12 personen.

Schuur

Een locatie opgetrokken uit natuurlijke materialen, deze ruimte ademt een hele fijne sfeer. Voorzien van een mooie houten keuken en een heerlijke houtkachel. Aangrenzend een groot terras en van alle gemakken voorzien. Flipover, projectiescherm en beamer zijn aanwezig. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor 6 tot 12 personen.