Mogelijkheden

Vergaderen en trainingen

Haal maar eens diep adem en laat de tijd even los. Aan de rand van het stroomdal van de Drentsche Aa in het brinkdorp Annen vliegt een ooievaar over de yurt. Op deze bijzondere plek is ons avontuur gestart! Vanuit een intrinsieke motivatie om meer verbinding te voelen met alles wat de natuur, de bron, ons te bieden heeft, hebben we een plek gecreëerd waar iedereen wordt uitgenodigd om te genieten; of het nu van een interessante lezing, workshop of huiskamerconcert is, of van een vergadering met een lunch van streekproducten. Je bent van harte welkom bij de Noorderbron.

Lees meer over vergaderen Lees meer over workshops

Trouwceremonie

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor een intieme trouwceremonie? De yurt is een magische locatie met de fijne lichtinval en de lichte kleuren van de materialen. De yurt is uitermate fotogeniek, dus ook voor een fotosessie mag je contact met ons opnemen.

Lees meer

Retraites

Regelmatig organiseren we zelf eendaagse (mini) retraites. Data voor deze retraites worden op de agenda geplaatst. Ook wordt de yurt voor retraites verhuurd, meestal inclusief een mooie lunch. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.