Skip to main content
(VOL) Yurt Special met Tessa en Ard

(VOL) Yurt Special met Tessa en Ard

64 64 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: 25 maart en 13 mei (voor 13 mei is nog een aantal plekken beschikbaar!)
Tijd: 13.00-17.00 uur (inloop niet eerder dan 12.45 uur i.v.m. voorbereidingen)
Bijdrage: Volgens BALANC€ principe (zie hieronder)

Tessa en Ard: Betreed een wereld van magie met o.a. Kristallen Ankhen

BELANGRIJKE NOOT:  Dit event is niet gratis, maar je betaalt in BALANCE  (zie HIER), een nieuw geefsysteem. Wat we gebruiken voor alle vaste kosten en wat overblijft delen Ard, Ellen en ik met elkaar. Lees HIER voor inspiratie over dit nieuwe initiatief gebaseerd op vertrouwen & liefde.

Kom op 25 maart en/of 13 mei naar de prachtige yurt van De Noorderbron (Annen in Drenthe) en betreed samen met mij, Ard en Ellen een oeroude wereld van magie en oude herinneringen, die in ons willen Ontwaken. Zo nemen de Kristallen Ankhen, orgonite piramide tezamen met de 12+1 Kristallen Schedels een bijzondere plaats in tijdens de ceremonie.

HOOR JIJ THE CALLING?

  • Resoneer jij met het oude Lemurië, waar de goddelijke Moeder vereerd werd?
  • Resoneer jij met het oude Atlantis, vol hoogstaande technologieën?
  • Resoneer jij met het Oude Egypte, waar werd voortgeborduurd op de kennis van het oude Lemurië en Atlantis?
  • Voel jij dat jij een kostbare Lichtdrager bent in het web om Moeder Aarde, dat eruit ziet als The Flower of Life?
  • Voel jij dat er een verband is met krachtplekken, tempels, kerken, piramides en stenen cirkels wereldwijd?
  • Herinner jij je nog ergens diep van binnen dat het heel normaal voor je was om met frequenties en kristallen te werken?

Voel jij ook dat hier de sleutels liggen voor de toekomst? Voel jij ook de urgentie en de verantwoordelijkheid om jouw rol in het web op je te nemen? Heb jij ook zin in next level? Gewoon met elkaar de wereld voor ‘alleen ingewijden’ te betreden, nu deze kennis er is voor ons allemaal. Juist nu?

  • Ik sta als Verhalenverteller te popelen te delen welke kennis De Moeder met mij deelt over de tijd waarin we nu leven….
  • Ard staat te popelen om deze kennis en informatie te onderbouwen met zijn kennis van krachtplekken en oude beschavingen.
  • En Ellen, zijn vrouw, staat te popelen om samen met de Kristallen Ankhen te werken, zodat we hulp krijgen onszelf uit te lijnen met de nieuwe wereld die er al is IN ons hart.

De Kristallen Ankhen, van o.a. bergkristal, rozenkwarts en amethist, zijn krachtige sleutels die ons helpen uitlijnen met ons Hogere Zelf, Moeder Aarde en Haar web en de kosmos. Het geeft je een liefdevolle maar krachtige puls in jouw metamorfose naar een nieuw en ander bewustzijn, verbonden aan je hart, oude kennis en het krachtveld van LIEFDE.

Neem jij jouw kristallen mee?
Met elkaar doen we The Mother Crystal Ceremony, waarbij we naast de ankhen ook gaan werken met de 12+1 Kristallen Schedels en de orgonite piramide. Wat een veld van licht en liefde zal er ontstaan, waarin wij onszelf kunnen wentelen in hogere frequenties die codes in onszelf activeren, zodat we nog sneller uitgelijnd raken met ons Hogere Zelf dat ons in deze tijd zal leiden en waarmee we gaan samenwerken. Moedig gaan we huiswaarts, en voelen we grote inspiratie en hulp op ons eigen pad.

Aanvullende details

Kosten -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

25-03-2024
 

Locatie

Share With Friends