Skip to main content
Lezing Medicinale paddenstoelen

Lezing Medicinale paddenstoelen

2 2 mensen hebben dit evenement bekeken.

Datum: 16 juni
Tijd: 15.00-17.00 uur
Bijdrage: €35

Aurora Grigorjeva komt oorspronkelijk uit Rusland maar woont al 25 jaar in Nederland. Ze heeft een grote liefde voor en verbinding met de natuur. Aurora spreekt vanuit haar hart over de intense geneeskracht van de medicinale paddenstoelen. Tijdens deze lezing raakt Aurora de kern van de werking van medicinale paddenstoelen met recente wetenschappelijke Russische en Japanse onderzoeken. Ze behandelt 15 medicinale paddenstoelen en daarnaast neemt ze ons mee in de Siberische wijsheid. In haar lezing besteedt ze veel aandacht aan de kwaliteit en hoe paddenstoelen moeten gebruikt worden. Ze neemt ons mee op reis!

“In 1999 ben ik naar Nederland verhuisd. Vele jaren daarna was ik bezig om me de mentaliteit van het westerse bedrijfsleven eigen te maken. Met als resultaat zware burn-out en veel ziektes. Het was een duidelijk wake up call. De magische kracht van Amanita muscaria ( vliegenzwam) paddenstoelen heeft mij op het juiste pad gestuurd. Dat was de eerste medicinale paddenstoel die ik gebruikt toen ik ziek was. Mijn moeders favoriet, uit de paddenstoelen apotheek vlakbij haar huis. Wonderlijk genoeg voelde ik me na een paar druppeltjes meteen beter. Natuurlijk heeft deze magische wereld mijn interesse gewekt! Daarna heb ik de opleiding Fungotherapie afgerond. In Rusland is deze wetenschap groot. Talloze universiteiten, academies en ziekenhuizen zijn ermee bezig. Anders dan hier in de Nederland.
Graag wil ik mensen hier laten herinneren de weidsheid van medicinale paddenstoelen, zoals onze voorouders deze kende”, aldus Aurora.

Aanvullende details

Kosten -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@denoorderbron.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

16-06-2024
 

Locatie

Share With Friends